11 Nisan 2012 Çarşamba

İLKLER VE ENTERESAN HİKAYELERİ


KİTAP HAKKINDA
Uzaya ilk çıkanı hatırlıyor musunuz? Tabi ki hatırlıyorsunuz. Peki ya ikinci çıkanı? “Yooo.” Peki, ampulü ilk bulanı hatırlıyor musunuz? “Eveeet, Edison’du.” Peki, sonra bu ampulü geliştireni? “Hayııır.” 
İşte böyle, zaman, sonrakileri bir sisin ardında bırakabilir ama ilklere el sürmez. 
Siz de bu kitapta, ilk kez perma yaptıran kadın yüzünden, ilk perma yapan berberin başına neler geldiğini… İlk kadın otomobil yarışçısının kim olduğunu ve virajı dönerken manikürlerinin bozulup bozulmadığını… İlk otomobil hırsızının polise yakalanmadan tüyüp tüyemediğini… İlk eş bulma ilanını kimin verdiğini ve eş arama programına çıkmadan bunu nasıl yaptığını… İlk takma dişleri kimin taktığını, ilk parmak izinin nasıl alındığını, ilk DJ’liği kimin yaptığını, ilk boşanma işlemini, fotoğrafı çekilen ilk insanın nasıl bir poz verdiğini ve daha neleri neleri ilgiyle okuyup öğrenebilir hatta çevrenizdekilere “Ay çok ilginçmiş hakikatten. İlk kez böyle bir kitap okuyorum.” diyebilirsiniz.
SAYFA SAYISI: 200
                                                                            FİYATI: 9.5 TL





4 yorum:

  1. kitaplarınız hep gençlik kitabı bıraz tarih paylaşın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında hep gençlik kitapları paylaşmadık. Diğer sayfalarda başkaa tür kitaplar da var. Örneğin; Macera, fantastik vb.

      Sil
  2. Yorumun için teşekkürler paylaşımlarımızda tarih kitaplarına yer vermeye dikat edicez :)

    YanıtlaSil
  3. Biz tarih kitabıda paylaştık Zeynepcim.Siteyi düzgünce incelersen görürsünn.Şimdiden kolay gelsin
    -Ecre

    YanıtlaSil