16 Kasım 2012 Cuma

Yardım

Bu aralar hiç girmek istemiyorum bloga sebebi ise yok. Ne paylaşsam diye düşünüyorum daha sonra da canım sıkılıyor ve kapatıyorum. Aslında bi nedenim daha var. Çünkü şu sıralar yazılı/sınav dönemine girmiş bulunmaktayım.
Ayrıca bi konuda sizden yardım  bekliyorum. Bana ne paylaşmamı istediğinizi yazarsanız çok iyi olur. Bu blogda görmek istediğiniz bi şeyi, bi konu hakkında veya da sevdiğiniz veya merak ettiğiniz bi kitap.  Fikirlerinizi bekliyorum.

Sizi Seviyorum  ♥♥♥
Bahar abla nerdesin??

7 yorum:

  1. Sen ne yazsan okurum ki ben. ♥ :]

    YanıtlaSil
  2. sınavlarınızda başarılar diliyorum..blogunuz çok cici:)beğendim, bana hitap ediyor.okuduğunuz kitapları,filmleri,sınıfta geçen detay komik ve anlamlı an'ları paylaşmanızı bekleriz:)sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler güzel dilekleriniz için. Okuduğum kitapları zaten paylaşıyorum, artık sınıfta geçen komik anları da paylaşırım, ben yeni bir blog daha açtım ama henüz hiç bi yayın yok. onda her gün ne yaptıysam yazıcam. bu yüzden filmleri ona saklıyorum. Çünkü bu blog kitaplar ve edebiyat üzerine olduğu için film paylaşmıyorum. Ama diğer fikirleriniz için çok teşekkürler komik anları paylaşmaya başlıycam :D

      Sil
    2. memnuniyetle bekleriz:)

      Sil
  3. Canımm ya yeni gördüm burdayım:)
    şiir kitapları,çocuk edebiyatı,akıcı romanlar bunları paylaşıyosun zaten.Güzel özlü sözler,haftanın şiiri gibi her hafta bir şiir paylaşabilirsin.Bir de kitaplardan hoşuna giden alıntılar olabilir.Her hafta bir yazarın hayatını tanıtabilirsin.Hayallerini,anılarını deneme şeklinde bizlerle paylaşman hoşumuza gidecektir.Biz de seni seviyoruz:)
    cemal süreya,edip cansever,kafka,paul eluard,osho,halil cibran,bukowski,kali rind,nietzsche,bertolt brect,murathan mungan gibi üstatları da konuk etmeni bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh oh işte bu yüzden sana sonradan nerdesin diye ekledim. Bahar ablacım hepsini yapıcam haftaya başlıyorum bu düzene.

      Sil